Tooth whitening

Csillogó, hófehér fogak. Rabul ejtő, káprázatos mosoly.

Professzionális, igen hatékony fogfehérítés várja Önöket.

Az úgynevezett ZOOM technológia nem roncsolja a fogak kemény szövetét. A rövid ideig tartó, fájdalommentes, esetenként csak minimális érzékenységgel járó eljárás egyenletes, hosszan tartó eredményt biztosít. 

Alig kilencven perc alatt akár nyolc-tíz árnyalatnyi fehéredés érhető el, ehhez pedig hidrogén-peroxidot (H2O2) használunk, aminek semmilyen mellékhatása nincs.

Sztármosoly. Ezzel a jelzővel illeti a köznyelv a szabályos, vakítóan fehér fogsorukat büszkén villantók nevetését, melyben tagadhatatlanul jól esik gyönyörködni. Legyen szó férfiról vagy nőről, fiatalról vagy idősről, az ápolt, esztétikus fogsor a vonzó megjelenés záloga, ma már hazánkban sem csupán a filmsztárok és modellek kiváltsága.

Bővebb információ a termék honlapján található...

A ZOOM fogfehérítés:

  • legkorszerűbb
  • leghatékonyabb
  • legbiztonságosabb módszerrel
  • 8 árnyalatnyi világosodást
  • egyenletes fehérséget eredményez.

A GABA elmex márkája kiváló minőségű szájápolási termék. Ezt a tényt tudományos vizsgálatok igazolják. Az egyes készítmények önállóan is használhatók egyes problémák megoldására, de egymással kombinálva több probléma együttes megoldására is jól alkalmazhatók.

Bővebb információ a termék honlapján található...

Az Oral-B termékek ismertek kiváló minőségükről, melyek rendszeres és helyes használata a szájüreg megfelelő ápolását biztosítja. Amennyiben fogszuvasodás nélküli fogakat, egészséges ínyt és tiszta, friss érzést szeretne, akkor nyugodtan hagyatkozhat az elismert és már bizonyított márkára. A fogkefék vagy a fogselymek a legjobb segédeszközök, a gyönyörű és egészséges mosoly felé vezető úton.

Bővebb információ a termék honlapján található...

A LISTERINE® márka több mint 120 éves múltra tekint vissza. Világszerte széleskörű klinikai vizsgálatok bizonyítják a LISTERINE® hatékonyságát és biztonságosságát. Ezt igazolja az is, hogy több országban elnyerte a Fogászati Egyesületek támogatását. A LISTERINE® szájvizek illóolaj kombinációt tartalmaznak (eukaliptol, timol, mentol, metil-szalicilát). Ennek köszönhetik antibakteriális valamint fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásukat.

Bővebb információ a termék honlapján található...